Om os

Få et Gratis Tilbud i dag!

Om Shiny Rengøring

Nogle ord om os

Shiny Rengøring er en dynamisk og innovativ rengøringsfirma i Danmark, der tilbyder enestående servicekvalitet, pålidelighed og eksemplarisk kundepleje.

Shiny Rengøring er et professionelt og certificeret rengøringsfirma, der har til formål at gøre dit hjem renere, friskere, hyggeligere og smukkere for dig. Vi har et team af fagfolk, der udviser rettidig omhu og respekt for at sikre, at dit hjem fremstår som nyt. Vi tilbyder følgende ydelser: Privat Rengøring, Erhvervsrengøring, Sommerhus Rengøring, Indvendig Vinduespudsning og Slutrengøring.

Huse Renset
0 +
Års Erfaring
0
Glade Kunder
0 +

Vi bruger kun professionelt rengøringsudstyr og specialiserede rengøringsmidler, der i dybden opløser eventuelle forurenende stoffer, men fremmer stofpleje og bevarer farvernes lysstyrke. Nyd et lettere og sundere hjem, hvor din familie er beskyttet og plejet. Spild ikke din tid på at rengøre dit hjem alene! Brug det sammen med familie, venner eller nyd bare i fred med dig selv.

Vores ubønhørlige passion for ekspertise og kundeservice betyder, at vi løbende investerer i at forbedre vores processer, medarbejdere og forholdet til hver eneste virksomhed, vi betjener.

Anti Covid-19 Rengøring

Shiny Rengoring leverer rengøringsydelser for at forhindre spredning af coronavirus i dit hus eller på dit kontor. Vi hjælper både virksomheder og private kunder med at beskytte deres arbejdsplads mod covid-19 bakterier.

Daglig rengøring med vand og sæbe samt regelmæssig vask og desinfektion af forskellige genstande som anbefales af Sundhedsstyrelsen. Vores professionelle rengøringsassistenter kan hjælpe dig med dette rengøringsarbejde.

Miljøvenlige Rengøringsprodukter

Som en del af den nuværende globale bæredygtighedsbevægelse begyndte Shiny Rengøring at tilbyde miljøbevidst services ved brug af materialer med lav påvirkning på miljøet.

De produkter, vi tilbyder, er sikre for børn, kæledyr og planeten. Dette vil især være nyttigt, hvis du venter- eller har små børn, har astma eller allergi over for nogle af de skrappe rengøringsmidler.

Vores miljøvenlige rengøringsydelser er nu blevet en af vores mest efterspurgte ydelser.

Flere og flere mennesker i Danmark ønsker at reducere deres CO2-aftryk og beskytte vores planet. Vi har i større og større grad flere kunder som ønsker at benytte vores miljøvenlige rengøringsydelser.

Hvorfor Vælge Os

Shiny Rengøring tilbyder professionel rengøring i hjemmet og på kontoret med fantastiske resultater.
01

Med mange års rengøringserfaring ved vi, hvad vi gør. Vores teknikere har kompetencerne og erfaringen til at håndtere enhver opgave, der kommer på deres vej.

02

Hos Shiny Rengøring tilbyder vi professionel rengøring i hjemmet og på kontoret med fantastiske resultater. Du kan regne med, at vi er effektive, vidende, rettidige og professionelle.

03

Flere og flere mennesker i Danmark ønsker at reducere deres CO2-aftryk og beskytte vores planet. Vi har i større og større grad flere kunder som ønsker at benytte vores miljøvenlige rengøringsydelser.

04

Vi leverer rengøringsydelser for at forhindre spredning af coronavirus i dit hus eller på dit kontor. Vi hjælper både virksomheder og private kunder med at beskytte deres arbejdsplads mod covid-19 bakterier.

05

Shiny Rengøring har til formål at give det bedste forhold mellem høj kvalitet og acceptabel pris. Prisen for rengøring afhænger af den gensidige aftale, da opgaverne og forventningerne til hver kunde er forskellige.

06

Du fortæller os, hvad der skal rengøres, og du ved, hvad du kan forvente – ekspertise i alle detaljer, effektivitet, professionel indstilling og fremragende resultater.

Vi hjælper dig med Rengøring!

Vi tager imod rengøringsopgaver både akutte og planlagte.
Ring og få et uforpligtende tilbud!
Eller Ring til os på:
da_DKDK